Sommerens store stoffkupp

For deg som har fulgt FrkBartnes på Instagram over en tid, så er det intet nytt at jeg digger restebordet på stoffbutikkene. Bra for lommeboka, miljøet og kreativiteten. Min lokale Stoff og Stil-butikk er intet unntak. Men under Norge i lockdown og en stund etter var et lite å finne der. Konklusjonen min var at dette var dels grunnet kapasitetsproblem med å få klippet opp alle restene. For i følge sosiale medier har det i alle fall ikke vært mindre salg av stoff, garn og dertil tilbehør når corona herjet som verst.

I starten av juni skulle jeg innom Jysk, som ligger vegg i vegg med Stoff og Stil i Trondheim – og da benytter jeg meg så klart alltid innom muligheten for å se hva Stoff og Stil har på restebordet. Dette var det som møtte meg 😍

 

Jeg tror også jeg var den aller første som fikk kaste meg over stabelen. Gjett om dette var så langt mitt beste restekupp-øyeblikk 😊

 

Her var det jeg fant 😊

Dette må være det første innslaget av sommerlig jersey jeg har i stoffsamlingen min. Har ingen konkrete planer for disse 3 stoffene, men singlet eller t-skjorte hadde vært perfekt tror jeg.

 

Fant også noen ensfargede jersey, som alltid er greie å ha i skapet. Jeg har fått dilla på genser / t-skjorte med mønster på front- og bakdelen, mens ermene er ensfargede.

 

I restehaugen fant jeg også denne jeans-looken. Skulle gjerne hatt et skjørt eller shorts i jeans-look. Kanskje du har et annet forslag?

 

Tok også med meg et par faststoff, som skal bli gardin til et lite papphus jeg har hjemme.

 

Godt fornøyd med denne fangsten 😊

Jeg er mektig imponert over alle som er like aktive på sy-fronten selv på sommeren. For meg er ofte hobbyer som sy, strikk og gaming litt årstidsavhengig – hvor det er mindre aktivitet i sommermånedene.

 

.Frk Bartnes

Følg meg gjerne på Instagram: Frkbartnes