Jeg ghosta alle

Jeg ghosta alle….

Denne bloggen har ligget ganske brakk i ca. 10 måneder. Jeg hadde lyst til å ta opp bloggingen igjen, rett og slett fordi jeg har en skrivekløe jeg aldri blir kvitt.

 

Hva skjedde i starten av 2022? For dere som har fulgt @frkbartnes på IG en stund merket kanskje at *BOOM* så ble det stille på alle kanaler.

Så hva skjedde egentlig?

@frkbartnes er et resultat av lockdown, behovet for å ha noe som holdt hodet over vannet og vise litt av min hverdag. Men et evig jag og press om at man alltid skal være produktiv, poste nye ting man syr eller strikker og det generelle sosiale medie-presset ble for stort.

I lengre tid hadde jeg kjent på et gryende press om å «levere». «Alle» andre produserte nye plagg, nye bilder på IG og lå i ekspressfart foran meg. I tillegg så er IGs algoritme umulig å følge, og selv om man jeg la ut flotte bilder av det jeg lagde så var det jo faktisk ingen som så det jeg postet.

Lufta gikk ut av ballongen.

 

Det var faktisk ganske befriende at man slapp å forholde seg til å poste flere ganger pr dag, jaget etter å poste til riktig tid og hele tiden «produsere» nye plagg.

Det skal sies at iveren om å være på sosiale medier var der fremdeles. Og det resulterte i at jeg i slutten av april 2022 åpnet IG kontoen @planteinsta.

 

 

Rett og slett for å poste litt, for å være en del av et sosiale nettverk, men uten at jeg måtte produsere noe som helst. Målet var å poste ut fra eget ønske og hyppighet.

 

 

Det skal så klart sies at jeg ikke klarte å holde meg til dette målet, men jeg har i alle fall klart å være mer tro til eget hjerte.

Når vinteren kom og plantegalskapen la seg grunnet årstiden, så har jeg imidlertid blåst litt liv i @frkbartnes igjen, men jobber litt med meg selv for bare å poste når jeg ønsker det selv.

 

 

Jeg klarer fremdeles ikke helt å ta standpunkt til om jeg skal beholde begge kontoene og poste niche-relatert på de, eller om jeg skal legge ned den egne. Innspill?

Jeg er usikker også om jeg burde holde liv i bloggen. Har prøvd flere ganger uten å klart å opprettholde jevn blogging. Jeg har jevnlig prøv å opprettholde minlYouTube-kanal (som kanskje er et langt mer vanlig og brukt medie for blogging), men filming og redigering tar langt mer tid enn hva man skulle tro.

Ønsker alle et godt nytt år – så skal jeg gå i tenkeboksen i forhold til veien videre for FrkBartnes og Planteinsta.

 

.FrkBartnes