Når både hjemmekontor, stengte treningssenter og mindre aktivitet enn vanlig – så har jeg lett for å gå i snacksskuffen om kveldene og forsynne seg grovt… Om ikke annet prøver jeg å ha noen sunne vaner resten av dagen, så til lunsj i dag ble det disse sunne knekkebrødene.
Ingredienser:
- 200 g solsikkekjerner
- 50 g linfrø
- 1 dl sesamfrø
- 50 g kruskakli
- 2 ss fiberhusk
- 1/2 ts salt
- 2 ts sukrin
- 5 dl vann
Fremgangsmåte:
- Bland alle tørre ingredienser, og tilsett de bløte.
- La blandingen svelle i 10 minutter.
- Bred røren utover 2 stekeplater.
- Rut inn 12 knekkebrød på hver plate.
- 160 grader i 35 minutter.
- Ta ut stekeplaten, og snu den 180 grader og stek i ytterligere ca 20 minutter.
.FrkBartnes
Følg meg gjerne på Instagram: FrkBartnes
0 kommentarer